Kallskänka mån-fre dagtid sökes

Arbetsbeskrivning

Erfaren kallskänka sökes till Fisk och skalldjur by Anette som ska öppna på Väla centrums restaurangtorg i mars.
Restaurangen ska vara helt miljöcertifierad och kommer att servera kalla och varma läckerheter från havet med enbart MSC och ASC certifierad fisk och skaldjur.
Som kallskänka kommer du att ansvara för det kalla köket och tillreda räkmackor, landgångar, smörgåstårtor mm samt planera meny och inköp för det samma.
Tjänsten innefattar även en del kassa arbete samt allmänt förekommande arbete i restaurangkök.
Tjänsten är på 75 % måndag till fredag 9-15 men det finns möjlighet att jobba heltid om man kan tänka sig att arbeta 2 dagar mellan 9-20 men detta är helt valfritt.
Tillträde till tjänsten är planerad till 21:e mars.

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangchef Sofie Ha

Verksamhetsansvarig Christopher Fortes
0736216340

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sugoi City AB Ödåkra-Väla
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 februari 2022
  • Ansök senast: 11 mars 2022

Besöksadress

Kurirgatan 57
Helsingborg

Postadress

Marknadsvägen 9 Restaurangto
Ödåkra-Väla, 26036

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024