OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu finns chansen att bli endel av Leijonteamet!
Vi söker ansvarig kallskänka till en 100% tjänst hos oss på Leijon Stenugnsbageri & Konditori.
Du ska va utbildad och/eller ha tidigare erfarenhet av kök.
Arbetsuppgifter för tjänsten omfattar bla.
ansvar för att ta fram lunch och frukostsortiment
planera daglig produktion av mackor, sallader och frukost
Prepp och daglig produktion av ovanstående
Produktutveckling och ekonomi
Hygienrutiner
Vill du jobba på ett bageri och konditori där både produkter och service hela tiden strävar efter toppklass?
Vi är ett bageri med noga utvalda råvaror som genom ett personligt bemötande ger kunden en upplevelse som sprider glädje.
Vi söker dig som vill ta ansvar och brinner för mat, klarar av stressiga situationer och kan öka tempot när det behövs och samtidigt kunna ta eget ansvar för att sysselsätta dig när det är lugnare. Du är driven och framåt men viktigast av allt är att du glad och positiv. Vi lägger stor vikt vid personlighet och arbetsmoral och hur du skulle passa in med resten av vår personal.
Vi är ett företag som expanderar mycket och det händer ständigt nya saker så du ska inte vara rädd för att jobba.
Arbetspassen kommer att börja tidigt och innefattar varannan till var tredje helg.
Tjänsten är heltid, tillträde enl. ök.
Vi anställer löpande - skicka in ansökan snarast
#jobbjustnu
Om Leijon Stenugnsbageri & Konditori.
I augusti 2017 öppnades Leijon Stenugnsbageri & Konditori i Sala backe, Uppsala idag har vi 3 enheter runtom Uppsala. Grundare är Frida Leijon, Årets Konditor 2016, som även har skapat Prins Carl Philip och Prinsessan Sofias Bröllopstårta i juni 2015.
På Leijon Stenugnsbageri & Konditori bakar vi allt från bröd till tårtor. Råvarorna är grunden i vårt hantverk och det ska vårt team med stolthet kunna förmedla till kunden.