OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.
Luma Restaurang och konferens är en oas för möten och mat i Hammarby sjöstad. Nu söker vi en kreativ och kunnig kallskänka med vana från det varma köket. Vår ambition är att fortsätta att skapa Hammarby sjöstads bästa restaurang och mötesplats. Vi lagar mat från grunden och efter säsong, med basen i det svenska moderna köket.
Restaurang Luma kommer att ha ca 240 sittplatser i restaurangen samt en lounge/café med ca 70 sittplatser med kapacitet för totalt ca 500 lunch.
Kravprofil:
• Vi söker dig som älskar mat och naturligt sätter gästen i centrum.
• Då vi anser att det utvecklar och leder restaurangen framåt genom deltagande i matinriktade tävlingar ser vi gärna att du har viljan att inspirera och utveckla denna del av restaurangen.
• I arbetsuppgifterna ingår att vara en nyckelperson i det kalla köket och tillsammas med vår kökschef utveckla vår kallskänk
• Du är en stor del av kökets kreativa utveckling och arbetar och utvecklar vårt utbud
• Vi ser som självklart att du är kreativ och gillar att hitta på nya saker samtidigt som du är noggrann och van att arbeta med kalkylering av dina produkter.
• Egenkontroller, kalkyler, löpande inventering samt kontroll av leveranser/leverantörer är en självklar del av ditt arbeteUtbildning/erfarenhet:
• Du bör ha dokumenterad arbetslivserfarenhet som kallskänka/kock
• Erfarenhet av click'n buy är meriterande
• God kunskap och utbildning inom kalkylering och haccp-egenkontroll.
• Eftersom vi vill verka för en jämn könsfördelning på arbetsplatsen ser vi gärna kvinnliga sökande?Anställningsform:
Tillsvidare/heltid
Lön: enligt avtal
Kontaktperson
Johan Lindell Kökschef 08 – 578 831 01
Din ansökan vill vi ha senast den 5 juli 2013
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,