Kallskänka/ servitris omgående

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter är att göra kaffe, smoothies, servera lagade lunch- brunch och smårätter, göra kalla och varma smörgåsar, baka enklare bakverk, servera desserter. Du bör ha god erfarenhet att jobba i både kök, kaffebar samt att servera.
Vi har för tillfället öppet 7-20. Vi serverar frukost, lunch och smårätter i vår vinbar kvällstid.
Tjänsten innebär inledningsvis (pga Corona) 20h/vecka. Du kommer vara schemalagd både dag och kväll samt varannan helg.
Vi är en liten arbetsplats där du kommer få göra det mesta som ingår inom restaurang, café, vinbar och bageri. Du behöver ha erfarenhet av att jobba som barista, servitris och kallskänka samt hantera enklare matlagning och bakning.
Arbetstiderna är varierande, dock tidigast från 6.00 och slut tid senast 22.00( nu 20.00) .
Det finns tydliga arbetsbeskrivningar.
Newt food & bread (fd vurma) arbetar hela tiden åt en mer hälsoinriktad profil, flera av våra råvaror är ekologiska, glutenfria och laktosfria.
Vi behöver dig som är sugen på att fortsätta med att utveckla vårt koncept.
Maten, kakorna och brödet vi serverar lagas från grunden hos oss på plats, allt andas hälsa. Menyn är en cross-over meny med ett stort inslag av grönsaker, där vi adderar till kött, fisk eller fågel.
Vi levererar bröd & bakverk till andra restauranger & cafeer.
Vi är ett litet företag som ägs av Maria Sander( näringsterapeut, kostrådgivare samt samtalsterapeut inom Kbt, par & familjeterapi) som låter sina erfarenheter & kunskaper inspirera hennes ledar- & entreprenörskap.
Vi har plats för ca 45 gäster och ofta fullsatt.
Vi skulle se framemot att få samarbeta med dig som har erfarenhet och älskar att laga god mat, baka gott bröd, njuter av att samarbeta i en personalgrupp samt bidra till att gästerna får en fantastisk och god upplevelse hos oss.
Eftersom du ibland kommer jobba ensam i köket är det av stor betydelse att du kan jobba självständigt.
Att arbeta mot 0% svinn är ett krav.
Vi är ett litet ställe där vi hjälps åt med med allt. ( Även disk och städ)
Vi har stort fokus på härliga frukost/ brunchrätter men också riktigt goda och vällagade lunchrätter och numera spännande smårätter i vår vinbar.
Alla våra rätter är utan tillsatt gluten, så även de flesta av våra bakverk.
Tjänsten innefattar 50%. Vardagar och minst varannan helg. När Covid-19 har kommit till ett annat läge kommer vi öka arbetstiden.
Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet i yrket
Vi skulle bli glada om du kände att det här var något som skulle passa dig perfekt och att just du skulle kunna vara en tillgång för oss.
Titta gärna in på vårt instagram konto, för att få en större känsla av våra rätter och bakverk.
@newtfood
Väl Mött:)
Maria

Sammanfattning

Besöksadress

Polhemsgatan 15
Stockholm

Postadress

Polhemsgatan 15
STOCKHOLM, 11236

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024