OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi driver idag en lunchrestaurang, festvåning och ett cateringföretag i Nacka. Företaget har ca 20 medarbetare och vi lagar all sorts mat med en bra touch.
Vi har höga ambitioner att laga och servera god mat som är snyggt presenterat. Tempot är ofta rätt högt, stämningen bra med många olika arbetsuppgifter och det finns utrymme för en hel del kreativitet.
Dina uppgifter kan vara bufféer, plockmat, landgångar, wraps, smörgåstårtor, sallader, smörgåsar, hembakat, efterrätter mm.
Vi har den mesta tillagningen på vardagar mellan 7-16 där de flesta av oss arbetar men vi har även en del helgevent och frukostbeställningar så schemat innehåller ibland en del tidiga mornar och vissa helgpass.
Du behöver erfarenhet av liknande arbete och kunna ta en hel del eget ansvar.
Gillar du att laga mat, är effektiv och noggrann, ta ansvar för att saker fungerar bra och smidigt så är det här ett kul jobb för dig.