kallskänka sökes

Arbetsbeskrivning

Hej
Mitt namn är Miguel Suarez och jag söker:
Erfaren/kunnig kallskänka som är snabbtänkt, lösningsorienterad och ser möjligheter och inte svårigheter.
Bred kunskap inom tillverkning av catering / konferensförtäring / bakning / konditorsysslor mm är ett krav. Kockkunskap inom husmanskost och världens mat är också ett krav då vår tilltänkta kallskänka måste kunna hoppa in i driften i varmköket då det behövs.
Lojal, handlingskraftig och lyhörd är kompetenser jag värdesätter högt.
Jag tror du kan vara en kandidat till denna anställning om du känner igen dig i beskrivningen.
Våra normala öppettider är 06.00—14.00 måndag till fredag.
Lunchbuffén öppnar kl 10.00-14.00. Köket jobbar 06.00-15.00
Kl 16.00 har all personal gott hem.
Jag själv sköter det administrativa samt försäljning av catering samt hoppar in där det behövs.
Vårt familjeföretag har drivit många olika lunchrestauranger/festvåningar och cateringverksamhet sedan 1987.
Vi har bla drivit Bällstabro Värdshus i Sundbyberg i 30 år som vi sommaren 2018 sålde.
Restaurang Pralin som vi nu söker kallskänka till fick vi av fastighetsägaren Atrium Ljungberg då de uppskattar vårt lunchkoncept med en bred varierad meny som serveras i bufféform. Restaurang Pralin ligger på Löfströms allé 5 i sundbyberg och
Restarang www.arvingematsal.com ligger i företagsfastigheten ”Kista Front” , Kronborgsgränd 9
​​​​​​Fastighetsägaren såg att vi kunde fylla vår andra restaurang/konferensanläggning www.restaurangpralin.com i Sundbyberg till bristningsgränsen så de har ambitioner att ge oss fler restauranger. Därför fick vi Ärvingematsal /Brasseriet
Möjlighet för driven medarbetare finns att växa med företaget och kanske bli delägare.
Gå gärna in på vår hemsida och kolla vår lunchmeny, vi kör även en hel del catering i kista/sundbyberg som är ett fantastiska företagsområden.
99% av våra kunder är anställda samt 1%glada supernöjda pensionärer som hittat till oss😊
Idag är vi ett glatt gäng som arbetar tillsammans och vårt mål är att kunde alltid ska känna sig nöjd och sedd.
Vi vill alltid utvecklas och bli bättre på det vi gör.
Vi är generösa med inköp av råvaror då vi vet att det alltid lönar sig.
Vi undviker halvfabrikat så den som får detta jobb måste ha kunskap i köket.
Vi jobbar i en ren och hel restaurang då vi vill ha bra relationer med myndigheter och gäster.
Vi har i år semesterstängt från 3/7-10/8 samt så stängde vi en vecka under julen.
Såklart har vi kollektivavtal, personalen har även möjlighet att förhandla lön vid anställning
Tjänsten är heltid
Anställningen är dagtid


Hör gärna av dig om du tycker detta låter intressant


Jag använder gärna min privata mail då jag anställer
miguel@ownit.nu
eller så ringer du så kan jag svara på dina frågor. Bäst är att ni då först sms:ar så ringer jag åter snarast.


Med vänlig hälsning


Miguel Suarez
0735011608

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Pralin AB, Restaurang Sundbyberg
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 juli 2020
  • Ansök senast: 10 augusti 2020

Postadress

Löfströms Allé 5
Sundbyberg, 17266

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024