OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Collegium Restaurang & Konferens drivs sedan maj 2015 i Sodexos regi. Vi serverar dagligen drygt 300 luncher, catering samt konferensarrangemang för upp till 400 personer.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom restaurang och/eller storkök. I köket arbetar du främst med det kalla köket såsom salladsbuffé, catering och konferensfika. Du behöver ha kunskap kring livsmedelshantering.
Kvalifikationer/krav:
• Kallskänka/köksbiträde med minst två års yrkesvana och avslutad utbildning i restaurang- och köksprogrammet.
Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Kreativ och engagerad
• Utåtriktad med gästen i fokus
• Hög social kompetens
• Du bör vara positiv, noggrann och gilla att jobba i team och vara van att jobba i högt tempo.
Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning med provanställning. Deltid 50% med möjlighet till mertid under högsäsong och stora arrangemang.
Arbetet är förlagt måndag-fredag dagtid men viss kvälls- och helgjobb kan även förekomma.
Har du frågor kontakta Marie Andersson, marie.e.andersson@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 2016-06-25.
Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,