Kallskänka - Stockholm

Arbetsbeskrivning

Restaurang e. är en lunchrestaurang med stora ambitioner. Vi samarbetar med några av de bästa kockarna i Sverige. Nu söker vi en kreativ, positiv och ambitiös kallskänka som vill vara med att vidarutveckla vår cateringverksamhet. Det finns stora möjligheter att påverka arbetet. Vi arbetar enbart med färska och högklassiga råvaror med stort fokus på kvalitet. Våra ledord i köket är kommunikation, respekt och eget ansvar.

Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:


• Förse vår cateringverksamhet med luncher, buffér, fingerfood mm. Vi bakar bröd och andra bakverk.
• Aktivt deltaga i utvecklingen och planeringen av verksamheten.
• Medverkar till att regler, rutiner och policy efterföljs
• Ansvara för att egenkontroll sköts enligt rutiner
• Ansvara för att god ordning och reda i köket efterföljs.
• Rapportera till kökschef
• Ansvara för att göra beställningar inom ansvarsområdet

Kvalifikationer/Krav:


• Gymnasieutbildning inom hotell & restaurang eller motsvarande, kock/kallskänksutbildning.
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Erfarenhet av att ha arbetat som kallskänka med ansvar i minst 3 år
• Erfarenhet av att arbeta självständigt och göra beställningar
• Bakkunskaper

Egenskaper:


• Förmåga att lyssna och kommunicera
• Förmåga och intresse av att arbeta i ett team
• Behärskar situationer med ett högt tempo
• Ha viljan att utvecklas
• Kunna skapa attraktiva upplägg
• Arbeta ur ett ekonomiskt tänk

Arbetstid: Måndag - fredag 6,30 - 15,30. Det förekommer även kvälls- och helgbeställningar. Heltid, 40 tim/v.

Vid frågor kontakta

Camilla Svensson eller Ulf Alexandersson Restaurang e. Sankt Göransgatan 143 105 45 Stockholm

mailadress: camilla.svensson@sodexo.com  ulf.alexandersson@sodexo.com

Ansökan vill vi gärna ha senast den 28 februari 2017


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.

I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 2 februari 2017

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024