OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Naturhistoriska Riksmuseet är en restaurang med stora ambitioner.
Nu söker vi en kreativ kallskänka, positiv och ambitiös som vill vara delaktig i vår utveckling. Vi serverar lunch samt eftermiddagsfika i vår restaurang. Antal lunch är mellan 300-400 gäster/dag. Utöver serveringen i matsalen har vi service med kaffe/matbeställningar innefattande allt från att leverera kaffevagnar till middagar och olika event.
För rätt person med stor matglädje, stolthet och ambitioner finns stora utvecklingsmöjligheter. Är du den vi söker? Kontakta oss så snart som möjligt då tillsättning sker löpande.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang, förekommande arbetsuppgifter, såsom:
• Smörgås och salladsberedning
• Bakning av såväl matbröd som kakor, pajer och cheesecake
Kvalifikationer/Krav:
• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Personliga egenskaper:
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ, vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar.
Anställningsform och arbetstider: Schemalagd heltidstjänst.
Har du frågor kontakta Torbjörn Braunander 08 5788 5909 mail torbjorn.braunander@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast 2019-09-15 Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,