Kallskänka till Centralens Konditori

Arbetsbeskrivning

Om oss på Centralens Konditori:
Vi söker en go och glad medarbetare till vår kallskänkavdelning. Vi är en liten grupp med gott humör
samt god arbetsvilja där vi vill ge våra gäster den bästa service och kvalitet på våra luncher samt
cateringar och försäljning med allt från tårtor, bageri och konditoriprodukter, samt hemlagad glass.
I kallskänksavdelningen tillverkar vi i huvudsak smörgåsar, smörgåstårtor, röror, buffédetaljer. Ofta
utifrån de bageri produkter som produceras i företagets lokaler. Du kommer även att assistera i
varmköket vid behov. Inom köksdelen jobbar vi med catering, frukost, luncher (svensk husmanskost)
med salladsbuffé, samt take away.

Huvudansvar:
Den ovan nämnda tjänsten består av i huvudsak av tre delar som nedan beskrivs.

* Som tjänsten kallskänka innebär ett aktivt deltagande i utvecklingen av kallskänksprodukter
och förädling av råvaror för tillverkning av kallskänksprodukter. Anställningen innebär ett
ansvar för att förse företaget med färdigställda produkter, som ovan nämns, samt ett
övergripande ansvar för att tillverka biprodukter för kallskänksprodukterna.
* Denna tjänst innebär ett deltagande i övrig köksverksamhet där tillverkning av mat för
organisationens olika delar berörs. Detta innebär deltagande i varmkökets tillverkning,
kundservice, samt att bistå medarbetare och leverantörer i deras behov för organisationens
dagliga och fortgående verksamhet.
* Tjänsten innefattar ett deltagande i hygienarbete och lokalvård av verksamhetens berörda
områden. Den anställda skall verkställa och agera utifrån budget, direktiv eller andra
målsättningar som skapats för verksamheten.

Förekommande arbetsuppgifter i tjänsten som kallskänka är:

* Tillverka kallskänksprodukter.
* Utveckla kallskänksprodukter.
* Fylla affärsdisken med produkter från bageri, konditori och kallskänken.
* Tillverka köksprodukter och mat.
* Utveckla köks och matprodukter.
* Serva kunder i affär och matavdelning. Bistå övriga medarbetare.
* I viss mån hantera leverantörer och beställningar.
* Aktivt delta i lokalvården och hygienarbetet.

Om dig som söker tjänsten:

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från praktiskt arbete som kallskänka, som har arbetat i en
position där hela tillverkningsprocessen ingått. Du har minst en gymnasieutbildning från
livsmedelsprogrammet eller därmed jämförbar utbildning.
Som person har du en positiv inställning, gillar att utvecklas och att översätta detta i praktiskt arbete.
Du trivs i grupparbete och strävar mot att bidra med din del till gruppens utveckling. Då branschen
och kunders krav förändras, både över tid och från dag till dag, behöver du vara en flexibel och
anpassningsbar person.

Speciellt meriterande för tjänsten är om du har:
- Tidigare erfarenhet från varmkök
- Datorvana
- Körkort
- Engelska

För att söka till tjänsten
För att söka till tjänsten som kallskänka, maila cv samt personligt brev till mailadressen nedan och
använd rubriktexten ned i mailets rubrik.
Email: info@centralenskonditori.se
Rubriktext: ANSÖKAN KALLSKÄNKA VÅREN 2020

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Centralens Konditori UDDEVALLA
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 27 maj 2020
  • Ansök senast: 21 juni 2020

Besöksadress

Strömstadsvägen 34
None

Postadress

None
UDDEVALLA, 45150

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024