OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela med våra gäster. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.
Som kallskänka är dina arbetsuppgifter:
- Traditionellt arbete som kallskänka med fokus på vår á la carte restaurang och konferens
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
Som kallskänka är du positiv, kreativ och strukturerad, att samarbeta med teamet i köket ser du som en självklarhet. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje något som du i högsta grad är delaktig i.
Erfarenheter du tar med och delar med oss
- Relevant utbildning och/eller minst 3 års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska och/eller svenska
Information om tjänsten:
Det här är en anställning på 100%. Provanställning om 6 månader tillämpas.
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna tjänst ingår kvällar och helger.
Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss!
Har du frågor om tjänsten? Ta kontakt med Andreas (Köksmästare) koksmastare.marinaplaza@elite.se 042-192500
Vi ser framemot att höra från dig!
Kontaktpersoner på detta företaget
Micael Åman
Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn
Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson
Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell
Per-Gustaf Junger