OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna består av att producera gröter, chiapudding, yoghurt, juicer, samt delar av våra mackor och sallader
Vi ser gärna att du är van att arbeta i högt tempo och att producera större volymer med god kvalite.
Viktigt att du är noggrann, lojal och lyhörd
Arbetsttiden är dagtid
-Genuint intresse för mat och bröd. Stor noggrannhet och med kreativitet och en känsla för smak och form hjälpa oss att tillverka produkter av högsta kvalitet.
-Vi ser gärna att du är ordningssam, punktlig och lojal.
Fabrique Stenugnsbageri är ett lokalt stenugnsbageri i Stockholm som startade 2008 och som idag har flera butiker i Stockholms innerstad, vi har också ett sommarkafé på norra Gotland samt butiker i London.
Vi bakar surdegsbröd med rena naturliga produkter på ett traditionellt
hantverksmässigt sätt.
Kontaktpersoner på detta företaget
Hr ansvarig Maria Khalil
Operativ chef Martina Larsson
COO/ operative chef Martina Larsson