OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fabrique Stenugnsbageri är ett lokalt stenugnsbageri i Stockholm som startade 2008 och som idag har flera butiker i Stockholms innerstad, vi har också ett sommarkafé på norra Gotland samt butiker i London och New York
Vi bakar surdegsbröd med rena naturliga produkter på ett traditionellt
hantverksmässigt sätt.
-Genuint intresse för mat och bröd. Stor noggrannhet och med kreativitet och en känsla för smak och form hjälpa oss att tillverka produkter av högsta kvalitet.
-Vi ser gärna att du är ordningssam, punktlig och lojal.
Arbetsuppgifterna består av att göra frukostmackor samt lunchmackor till samtliga av våra enheter
Vi ser gärna att du vill arbeta natt då arbetstiden är från 00-08, och att du är van att arbeta i högt tempo och att producera större volymer med god kvalite.
Viktigt att du är noggrann, lojal och lyhörd
Kontaktpersoner på detta företaget
Hr ansvarig Maria Khalil
Operativ chef Martina Larsson
COO/ operative chef Martina Larsson