OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 23 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.
Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.
GRAND HOTEL SOM ARBETSPLATS
Då hotellet består av många olika restauranger och kök finns det för rätt person mycket goda utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att bygga en långsiktig kökskarriär inom hotellet. Du som anställd kommer både att få arbeta med högkvalitativa råvaror, en fantastisk produkt och kollegor med gedigen kunskap och erfarenhet. Det finns även ett kontinuerligt kunskapsutbyte och samarbete köken emellan.
OM ROLLEN:
Som kallskänka för eventköket på Grand Hôtel kommer du att vara en oumbärlig del av vårt köksteam och fokusera på att leverera enastående matupplevelser för våra event och sammankomster. Dina ansvarsområden inkluderar:
Förberedelse och presentation av högkvalitativa kalla rätter och förrätter.
Arbete i både varm och kallköket, med huvudfokus på eventmatlagning.
Säkerställa att råvaror och ingredienser är av högsta kvalitet.
Arbetstiderna är förlagda till veckans alla dagar enligt ett rullande schema.
VEM ÄR DU?
För att trivas och vara framgångsrik i rollen som kallskänka för eventköket på Grand Hôtel Stockholm, bör du uppfylla följande kvalifikationer:
Du har 5-6 års tidigare erfarenhet som kock eller kallskänka, med betoning på eventmatlagning.
Djup kunskap om matlagningstekniker och presentation av kalla rätter.
Förmåga att arbeta effektivt under högt tryck och i en dynamisk miljö.
Flexibilitet att arbeta varierande arbetstider, inklusive kvällar och helger.
Utbildning eller certifiering inom livsmedelssäkerhet är en fördel.
VI ERBJUDER:
Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Ett stödjande och engagerat team inom eventköket.
Möjlighet att utvecklas inom organisationen.
Attraktiva förmåner och personalrabatter.
Om du är en passionerad och erfaren kallskänka med en bakgrund inom eventmatlagning och är redo att ta dig an utmaningen att leverera förstklassiga matupplevelser, ser vi fram emot att höra från dig.
Lön och tillträde enligt avtal och överenskommelse.
Som en del av vår rekryteringsprocess utför vi bakgrundskontroller.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team på Grand Hôtel Stockholm och fortsätta vår tradition av service och excellens inom eventmatlagning.
Välkommen med din ansökan här via Cheffle redan i dag!
5 års erfarenhet eller mer