Kallskänka till ISS verksamhet i centrala Stockholm

Kallskänka till ISS verksamhet i centrala Stockholm

Arbetsbeskrivning

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Kallskänka till ett spännande uppdrag mitt i city
På Gourmedia (SVTs personalrestaurang) serverar vi affärs- och konferensluncher mm och vi erbjuder ett arbete med stora möjligheter, att tillsammans med kund, utveckla leveransen.

Har du ett brinnande intresse och vilja att leda, utveckla och skapa framtidens kök. Är nytänkande, innovativ och gillar modern matlagning så är detta en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som kallskänka har du ansvar för salladsbordet, samt catering/beställningar som ska ut i huset, planera ditt dagliga arbete samt delta i den dagliga produktionen.

Att skapa ett attraktivt utbud för både konferens/catering och café med hög kvalitet och kostnadsmedvetenhet är en viktig del av arbetet. Du ansvarar för att verksamheten leds och styrs, i nära samarbete med köksmästare och övriga kollegor, i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policy, så att kundens förväntningar uppfylls.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du är utbildad kallskänka och har minst 5 års branscherfarenhet och har arbetat på en riktigt bra mindre och modern restaurang. Dina IT-kunskaper är goda och din svenska är god i tal och skrift.

Som person är Du självgående, flexibel, mål- och resultatinriktad. Du är ordningsam och har förmåga att planera, strukturera och organisera ditt arbete. Din sociala förmåga är stor där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga.
Du är drivande och kommunikativ och trivs med att jobba i ett högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande 6 månaders provanställning. Tillträde snarast.
Restaurangen är öppen dagtid men vissa kvällsarrangemang kan förekomma.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem.

Har du frågor på tjänsten så kontakta rekryterande chef Fatou Vikström på tfn: 073 4366493

Varmt välkommen med din ansökan!

Observera! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ISS Facility Services AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 mars 2022
  • Ansök senast: 4 april 2022

Postadress

Norra Järnvägsgatan 52
SKELLEFTEÅ, 93137

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024