OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hej
Vi driver en lunchrestaurang, cateringverksamhet och festvåning i Danvikcenter i Nacka. Lokalen har ett bra läge och har en renoverad matsal. Vi serverar 200-250 lunch per dag, levererar lunchmat, bufféer, plockmat, a la carte mm till hela Stockholmsområdet. Vi har höga ambitioner vad gäller kvalitet och utseende på det vi gör.
Din huvuduppgift är att arbeta med salladsbuffé, snittar, wraps, bufféer, sallader mm. Du ska ha vana av liknande arbetsuppgifter.
Verksamheten har drivits i 30 år och organisationen är inarbetad med flera medarbetare som varit i företaget under många år.
Vi har tagit oss igenom Coronaeländet och behöver nu växla upp organisationen igen.
Arbetstider är främst må-fr 07-15.30. Vi har en del beställningar på lördagar som görs på dagtid så vissa lördagar ingår också i tjänsten.