Kallskänka till ny restaurang på Northvolt i Västerås

Kallskänka till ny restaurang på Northvolt i Västerås

Arbetsbeskrivning

Nu under våren 2023 påbörjar vi ett spännande samarbete med Northvolt i Västerås och öppnar upp en helt ny restaurang.

Vi söker nu drivna och engagerade medarbetare som vill vara en del av vårt team och utgöra vår kärntrupp av anställda inför öppningen. Matkonceptet i restaurangen kommer att vara innovativ matlagning med näringsrika och inspirerande måltider laddade med energi och smak.

Följ med på vår resa!

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kallskänka som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Som kallskänka arbetar du tillsammans med vårt varmkök men du ansvarar för det kalla köket. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och attraktiva kalla rätter med fokus på hållbarhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om enheten

Compass Group har blivit utvald leverantör för Northvolts anläggning i Västerås. Vi befinner oss nu i processen om att ta fram ett nytt koncept och nya lokaler som ska matcha just deras behov. Hos oss får du arbeta i ett proffsigt nytt kök med mycket dagsljus och bra utrustning.

Vi kommer att erbjuda ett komplett hela-dagen-utbud och vill vara en naturlig mötesplats för kunder och gäster, oavsett om det är tid för frukost, hälsosam lunch eller ett eftermiddagsmål. Vårt erbjudande bygger på variation för dagens alla måltider och stunder.

Lunchbuffén är uppdukad med nyttiga tillagade sallader i fokus och den kompletteras med vegetariskt eller animaliskt protein. I vår Street food lucka lagar vi mat inspirerad från världens alla hörn & serverar den på tallrik. Vi följer gärna trender, är lyhörda och tillmötesgående för olika önskemål och utvecklingsmöjligheter. Recepten är framtagna av vårt kulinariska team som även supporterar enheten i planering. Vi brinner för hållbarhet och arbetar självklart med säsongsbaserade råvaror, närproducerade och hållbara.

Arbetstiden är i huvudsak mån-fre 06,00 -15,00 eller 07,00 -16,00.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med inriktning på kallkök eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du är kvalitetsmedveten och har hög känsla för råvaror.
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Du har grundläggande datavana
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Restaurangen kommer att öppna i April, startdatum enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidareanställning.

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

Läs mer på vår hemsida: www.compass-group.se

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy

Kontaktpersoner på detta företaget

Roger Stålhandske
+46 704 -61 75 60
Daniel Billefjord

Marlene Sjögren

Jeanette Lantz

Caroline Valjemyr
+46 704-617585
Maria von Krusenstierna
+46 013-281070, +46 0704617507
Therese Andersson
+46 042-288151
Helena Henriksson
+46 704617528
Jennie Åkerlund

Lasse `Kock`Eriksson
+46 063-199183, +46 070-6849045

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Compass Group AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 18 januari 2023
  • Ansök senast: 28 februari 2023

Besöksadress

Isafjordsgatan 22
None

Postadress

Box 1222
Kista, 16428

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024