Kallskänka till produktionskök i Sundbyberg

Kallskänka till produktionskök i Sundbyberg

Arbetsbeskrivning

Kallskänka till produktionskök i Sundbyberg

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kallskänka som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade måltider med fokus på hållbarhet.
I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med vårt koncept The Meal Watchs minimål, egenkontroll, att ha god kännedom om allergener, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i arbetet med kostdataprogrammet och inventering.

Om Ekbackens produktionskök
Ekbackens produktionskök lagar goda och hållbara måltider inom konceptet The Meal Watch till äldreomsorg och sjukhus. Vi finns i Sundbyberg, väster om Stockholm. Verksamheten bedrivs främst vardagar, men helgarbete kan i viss mån förekomma. Tillsammans är vi ett arbetslag av 15 anställda och våra kunder sträcker sig från Uppsala i norr till södra sidan av Stockholm.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.
Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.
www.compass-group.se

Vem är du?

• Du har kock/kallskänksutbildningutbildning eller några års erfarenhet som kallskänka, gärna i produktionskök
• Du har goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster/kunder/kollegor, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Meriterande kunskaper :
• Bra datavana
• Kunskap inom kostdataprogrammet Matilda

• Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
• Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Kontaktpersoner på detta företaget

Roger Stålhandske
+46 704 -61 75 60
Daniel Billefjord

Marlene Sjögren

Jeanette Lantz

Caroline Valjemyr
+46 704-617585
Maria von Krusenstierna
+46 013-281070, +46 0704617507
Therese Andersson
+46 042-288151
Helena Henriksson
+46 704617528
Jennie Åkerlund

Lasse `Kock`Eriksson
+46 063-199183, +46 070-6849045

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Compass Group AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 februari 2022
  • Ansök senast: 27 mars 2022

Besöksadress

Isafjordsgatan 22
None

Postadress

Box 1222
Kista, 16428

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024