OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se
Till Sabis restaurang på Rehab Station i Solna söker vi nu en kreativ kallskänka! På Rehab Station serverar vi frukost, lunch, fika och middag. Vi har öppet för alla besökare alla dagar i veckan, året om. Vi lagar all mat från grunden med högkvalitativa råvaror och våra matlagare får kreativ frihet! Med ett sammansvetsat team som jobbar över gränserna kommer vi långt. Vi följer våra grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
Nu söker vi en kallskänka till vårt team på Rehab Station! Vi lagar all mat från grunden och efter vad som är i säsong. I så stor utsträckning som möjligt använder vi ekologiska och närproducerade råvaror. Vi strävar efter att alltid bli bättre och vår produkt är i ständig utveckling. Tjänsten som kallskänka innebär självständigt arbete i kallkök och vid behov i varmkök. I rollen ingår också bakning och ditt fokus ligger på att utveckla kallköket och caféutbudet. Vi är ett team som jobbar över gränserna och vi alla behöver hjälpas åt i disk, servering och ute i restaurangen. Utöver detta så tänker vi lösningsorienterat och kreativt, som ett team!
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande tjänst samt är utbildad på restaurangskola eller motsvarade. Vi ser gärna att du har erfarenhet av bakning och en känsla för kvalité, smak och service. Som person är du positiv, prestigelös, självgående och lyhörd inför gästernas behov.
Ansökan
Tillträde snarast. Tjänsten är på 90% och man arbetar varannan helg, samt varierar mellan öppning och stängning under veckodagarna. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Pedro Garcia på telefon 070-5453850.
Välkommen med din ansökan snarast! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson