OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kallskänka till Restaurang Andrummet, SEB:s personalrestaurang i Kungsträdgården
Tillsvidare, heltid 100%, dagtid
Varför ska du välja oss?
• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!
Vem söker vi?
Nu söker vi en passionerad kallskänka som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Som kallskänka arbetar du tillsammans med vårt varmkök men du ansvarar för det kalla köket. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och attraktiva kalla rätter med fokus på hållbarhet.
I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering.
Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.
Om restaurang Andrummet
Vi serverar dagligen mellan 800 -900 luncher till SEB:s anställda. Frukost serveras mellan 07:00 - 09:30 och lunch mellan 10:30 - 14:00. Vi har en omfattande cateringverksamhet i huset och många trevliga event. Du kommer arbeta tillsammans med ett team på 18 personer som tillsammans utvecklar vår restaurang.
Med nyfikenhet och nogrannhet arbetar vi mot samma mål, att överträffa gästens förväntningar
Eftersom vi verkar inom en bank så krävs registerutdrag ur polisens register som måste vara utan anmärkningar. Det kommer även göras kontroll av personuppgifter via banken
Om Compass Group
Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.
Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.
www.compass-group.se
Vem är du?
• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med inriktning på kallkök eller motsvarande
• Du har minst 3 års erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska flytande
• Du har grundläggande datavana
• Erfarenhet av menyskrivning är ett plus
•
•
Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.
Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/
Kontaktpersoner på detta företaget
Roger Stålhandske
+46 704 -61 75 60
Daniel Billefjord
Marlene Sjögren
Jeanette Lantz
Caroline Valjemyr
+46 704-617585
Maria von Krusenstierna
+46 013-281070, +46 0704617507
Therese Andersson
+46 042-288151
Helena Henriksson
+46 704617528
Jennie Åkerlund
Lasse `Kock`Eriksson
+46 063-199183, +46 070-6849045