OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se
Restaurang Chamotte ligger i Solna och är en restaurang som är öppen för alla anställda på JM:s HK. Vi serverar ca 250 lunch varje dag samt har hand om catering, affärsluncher, kaffemaskiner och fruktservering i huset. Idag är vi ca 8 personer som arbetar i kök och restaurang. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
På Sabis restaurang Chamotte lagar och bakar vi all mat från grunden och efter vad som är i säsong. Vi arbetar mycket med närproducerad mat samt är en KRAV-märkt restaurang. Tjänsten som kallskänka innefattar arbetsuppgifter såsom;
- Tillagning av sallader, smörgåsar, bakning, råkost, kalla bufféer etc.
- Komma med idéer och vara kreativ tillsammans med köksmästare för att skapa menyer.
Vi är ett litet team som samarbetar över gränserna. Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus.
Din profil
Vi söker dig som har gärna flera års erfarenhet av matlagning och en stor passion för att laga mat och baka. Du är positiv, noggrann och självgående. Du håller en hög nivå och är både smaksäker och kreativ i det du lagar. Vi ser det som ett plus om du också har ett ekonomiskt tänk. Vi är ett team som jobbar över gränserna och därför krävs det att du är flexibel och villig att hjälpa till där det behövs.
Vi erbjuder dig
• En arbetsplats med tacksamma arbetstider och gott samarbete
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder flera utbildningar, möjlighet att byta tjänst under din karriär och vi värnar om din personliga utveckling
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
Ansökan
Tillträde snarast. Tjänsten är på 75% och framförallt förlagt under dagtid ca kl. 06-15. Kvällsbeställningar kan förekomma. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Fredrik Olsson tel. 073-4325720.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson