OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group som kallskänka!
Hitta din passion för mat
Vi öppnar portarna till en helt ny restaurang på Sandvik Coromant i Sandviken och behöver förstärka vårt team med Dig som vill vara med att utveckla något nytt. Vi vill att du är en positiv och hungrig person som vill göra allt för att våra gäster skall trivas och du ser möjligheter i alla situationer.
Restaurangen skall vara en mötesplats under hela dagen och erbjuda alltifrån frukost, lunch, catering samt till en matkasse att ta med sig hem. Dessutom ska den bidra till att skapa en god och attraktiv arbetsmiljö, både för gäster och restauratörens medarbetare. Restaurangen har en öppen planlösning med väl tilltagen yta och köket är välutrustat, bl a med eget bageri. Compass Group kommer att arbeta med tre matkoncept med influenser av såväl världens streetfood som nordiska smaker.
Sandvik Coromant är en del av Sandvik-koncernen och världsledande leverantör av verktyg, verktygssystem, service och know-how till metallbearbetningsindustrin. Genom nära samarbete med universitet och högskolor, omfattande investeringar i forskning och utveckling och starka partnerskap med våra kunder skapar vi unika innovationer och sätter nya produktivitetsstandarder. Sandvik Coromant äger över 3 100 patent världen över, sysselsätter över 7 900 anställda och finns finns representerat i 150 länder.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett genuint mat intresse och gillar att jobba i ett högt tempo. Som person är du positiv, stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Din drivkraft är att skapa den bästa upplevelsen för gästen tillsammans med dina kollegor. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet och eget ansvar. Under vissa perioder har vi väldigt mycket att göra varför det är viktigt att du kan hantera stressiga situationer och kunna arbeta i ett högt tempo. Vi kommer att ha ett eget bageri och goda kunskaper i bakning krav. Du skall vara kunnig i både det kalla och varma köket. Du blir en viktig del av vår arbetsteam. Du kommer att arbeta med matlagning, förberedelser, planering osv.
I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra
för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering.
Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.
Vem är du?
• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kallskänksinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Åsa Svärd på mail: asa.svard@compass-group-fs.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, senast den 2021-08-01.
Om Compass Group Sverige
Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och service på fler än 450 enheter runt om i landet. Verksamheten omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019), med över 600 000 anställda i 45 länder och servering av 5,5 miljarder måltider årligen.