OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se
På Länsförsäkringar driver vi flera restauranger. På ”Europa” serverar ca 300 gäster/dag och jobbar i en miljö med ”open-kitchen” där har vi ett blandat matkoncept med husmanskost, asiatiskt och hälsoinspirerad mat. På ”Länsrätten” serverar vi husmanskost till ca 1 000 gäster dagligen. Våra Kaffe & Deli: ”Café Källan” och ”Café Europa” har ett klassiskt caféutbud med sallader, smörgåsar, kakor mm. Totalt arbetar ca 28 personer för Sabis på Länsförsäkringar. Våra gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Till restaurang Europa söker vi nu en kallskänka som gillar att ha gästkontakt. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga kallskänksuppgifter: planering av utbud, vissa inköp, tillagning och produktion av sallader, smörgåsar och pajer. Du är även ansvarig för att utveckla utbudet i vår cateringverksamhet och vårt Kaffe & Deli koncept med fräscha sallader, nyttiga smörgåsar, läckra bufféer och middagar. Du kommer även att få hjälpa till i kassan.
Vi ser gärna att du har bred erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, har ett ekonomiskt tänkande, känsla för smak och fräscha upplägg. Svenska i tal och skrift. Kassavana är meriterande.
Som person är du glad, positiv, noggrann, kreativ, flexibel och social då man har mycket gästkontakt.
Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år och på 80%, heltid kan diskuteras. Arbetstiden är oftast förlagd dagtid på vardagar men kvällsbeställningar förekommer. Tillträde snarast.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Ann Wetterstrand på tel. 08 588 451 00.
Välkommen med din ansökan snarast! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson