OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Intill Mälarens kant finner man vackra lokaler, som ständigt överträffar gästens förväntningar med fina råvaror, stort utbud av dryck och service i världsklass. Vi arbetar hårt för att vara den bästa upplevelsen att få intill färjelägret på Ekerö.
Vi söker nu dig som har känsla för detaljer och är noga med smaker. Du som söker har tidigare erfarenhet av operativt arbete i kök på hotell/konferensgård/restaurang då vi behöver uppbackning på helger i köket där det kalla till vår populära brunch ska preppas, tillredas och serveras på buffé. På vardagar detsamma som ovan, fast för vår salladsbuffé som serveras på luncherna.
Du ska tycka att det är kul med service för du kommer att arbeta ute i lokalerna bland våra gäster när du håller efter bufféerna, uppskatta tempot som det innebär när det är mycket att göra och trivas med att arbeta i grupp för vi är ett stort team på Kolmilan.
Att du är strukturerad, alltid kommer i tid och är representativ ser vi som en självklarhet.
Tjänsten tillsätts per omgånede, men för rätt person är vi flexibla med startdatum.
Vi lägger rullande schema med god framförhållning. Denna tjänst avser primärt arbete minst varannan helg och 2-3 vardagar i veckan beroende på önskemål. Vi är flexibla.
Ett plus är att ha körkort och bil när man jobbar på Kolmilan, alt bo i närheten.
Vi hanterar endast ansökningar med bifogat CV och personligt brev. Vi besvarar endast ansökningar där kompetenskraven uppfylls.