Kallskänka till Sabis i Wenner-Gren Center

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Vi söker nu en mångsidig och kreativ kallskänka till vårt team! Wenner-Gren Center ligger vid Norrtull, i skyskrapan på Sveavägen 166. Där driver vi på Sabis Restaurang Retro, en lunchrestaurang med ca 200 gäster dagligen. Vi har även en konferens- och festvåning med 4 st konferenslokaler, varav en hörsal för 180 personer. Festvåningen är belägen på plan 23 och 24 med en magnifik utsikt över Stockholm. Vi arrangerar alltifrån stora företagsevents, bröllop, privata fester till konferenser och i årsskiftet öppnar vi även ett café i huset. På Sabis arbetar vi alltid utifrån våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Nu söker vi en kallskänka till vårt team! Vi lagar all mat från grunden och efter vad som är i säsong. I så stor utsträckning som möjligt använder vi ekologiska och närproducerade råvaror. Din roll som kallskänka innebär självständigt arbete i kallkök såsom att förbereda vårt caféutbud, lunchsallader, fika, catering, desserter och även portionera i lunchmatsalen. I rollen ingår också bakning och ditt fokus ligger på att ständigt utveckla våra produkter och kundens upplevelse av vår mat! Vi arbetar tillsammans och över gränserna varpå arbete i varmkök kan förekomma. Dessutom tänker vi också lösningsorienterat och kreativt, som ett team!

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i kallkök, gärna i en större verksamhet. Har du erfarenhet från arbete med kvalitativ produktion i större mängd och det varma köket ser vi det som meriterande. Då en stor del av arbetet innefattar bakning och desserter ser vi även konditorvana som meriterande.

Som person är du positiv, glad och tycker om ett varierande tempo i din arbetsvardag. Du har en stor passion för matlagning och trivs att jobba i team. Dessutom har du ett öga för kvalitet och förespråkar ordning och reda. Vidare arbetar du strukturerat och upplevs som flexibel av kunder och kollegor.

Vi erbjuder dig

• En arbetsplats med tacksamma arbetstider och ett gott samarbete med kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder utbildningar och uppmanar till intern rörlighet för att du ska kunna utvecklas hos oss
• Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde snarast. Tjänsten är på 80% med god möjlighet att ökas till 100%. Arbetstid dagtid på vardagar, helger och kvällar förekommer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Anna Vallmark på anna.vallmark@sabis.se.

Välkommen med din ansökan snarast! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 oktober 2021
  • Ansök senast: 19 november 2021

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024