Kallskänka till Sabis restaurang hos Martin & Servera

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Sabis driver restaurang Bistrot på Martin & Serveras huvudkontor i Årsta som serverar ca 200 gäster dagligen. Restaurangen är byggd som en saluhall och håller en hög kvalitet. Konceptet innebär bland annat en hög närvaro av kockar och kallskänkor i matsalen under hela dagen. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Nu söker vi en kallskänka till vårt team! Vi lagar all mat från grunden, efter vad som är i säsong. Vi vill alltid bli lite bättre och vår produkt är i ständig utveckling. Tjänsten innebär arbete i kallköket med uppgifter såsom att förbereda vår råkost, caféutbud, sallader, catering och även portionera i lunchmatsalen. Vi ser att du är kreativ och kommer med idéer för att tillsammans med dina kollegor utveckla utbud och menyer. Vi är ett litet team som jobbar över gränserna, tänker lösningsorienterat och kreativt.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst i kallkök. Du har också en känsla för smak, service och kvalitet. Som person är du positiv, initiativtagande, lyhörd inför gästernas behov & är flexibel och rycker in där det behövs. God social förmåga är viktigt då en stor del av arbetet sker i gästernas närhet.

Vi kan erbjuda dig

• En arbetsplats med tacksamma arbetstider och ett gott samarbete med kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder flera utbildningar, möjlighet att byta tjänst under din karriär och vi värnar om din personliga utveckling
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde snarast. Tjänsten är på 100%. Arbetstiderna är dagtid under vardagar. Vissa kvällar och helger kan förekomma. Vid frågor om tjänsten kontakta restaurangchef Anders Åhsberg på anders.ahsberg@sabis.se. Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 januari 2023
  • Ansök senast: 11 februari 2023

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024