OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med i utvecklingen av Sjöstugans restaurangdel och är nyfiken på hur vi tillsammans kan erbjuda våra gäster det bästa vi kan då är du välkommen med en ansökan.
Tillsammans med kökschefen lagas husmanskost med betoning på lokala råvaror som vilt, svamp och bär. I huvudsak är arbetstiden förlagd dagtid med lunchar, men vissa kvällar och à la carte förekommer under perioden.
Sjöstugan har plats för 60 personer inomhus och 40 platser på uteserveringen.
Arbetet innebär: Viktigt att kunna vara självgående och ta beslut inom ramen för arbetet då vi är en liten arbetsplats.
Kvalifikationer: Kallskänka eller Köksbiträde/matlagningskunnig. Kunskap om specialkost meriterande
Säsongsarbete Juni-Oktober med möjlighet att jobba flera säsonger (öppet sommarsäsong, jul/nyår och vintersäsong).
Vid frågor om arbetet tveka inte att kontakta Anette, kökschef, på Sjöstugans telefonnummer 0253 – 230 45.
Sjöstugan i Grövelsjön ligger naturnära mitt i fjället, i norra Dalarna. Här finns Restaurang och Caféet, rum-och stuguthyrning samt camping. Besök gärna webplatsen för mer information.