OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som medarbetare hos oss arbetar du med olika uppgifter beroende på vart i huset som du arbetar. Vi har restauranger och caféer med olika typer av matlagning. Vi arbetar med allt från Á la carte till buffé, både under lunch och kväll. I dina arbetsuppgifter kommer du att planera och förbereda mat tillsammans med dina kollegor. Hos oss tar vi inga genvägar, all mat som lämnar våra kök skall vara en fröjd för både ögat och magen.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer främst att arbeta på vår italienska restaurang Sigillo under lunchtid och förbereda för vår salladsbuffé. Vi sätter stort värde på att kunna ta tillvara på de råvaror som vi har i våra kylar och du kommer att kunna leva ut din kreativitet. Du kommer även att hjälpa till vid konferensluncher och fika.
DIN PROFIL
Du är engagerad, serviceinriktad, nyfiken och ansvarsfull. Du brinner för din uppgift och har ett stort intresse för matlagning. Du ser ordning och reda som en självklarhet i köket och har ett intresse för nyskapande och utveckling. Du är en lagspelare och gillar att sprida glädje runt om kring dig. Framför allt gillar du att ha många bollar i luften och ser gärna att det är mycket att göra på din arbetsplats.
FÖRKUNSKAPSKRAV/UTBILDNING
Du har utbildning och arbetslivserfarenhet som kallskänka.
MERITERANDE
Tidigare erfarenhet av liknande arbete. Utbildning och arbetslivserfarenhet som kock.
Kontaktpersoner på detta företaget
Affärsområdeschef Lars Lifvendahl
070-235 90 51
Arbetsledare Spa Anna Johansson
Karin Hurtig
Camilla Sundqvist
070 254 86 16
Mats Pettersson
F&B manager Eddie Malmberg
Restaurangchef Matilda Gustafson
Sebastian Jarild
070 254 86 16
Sebastian Jarild
Köksmästare Jonas Möller