OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kallskänka!
Gör livet lite godare med oss
Ditt jobb för att skapa smaksensation på Tastory
Är du en kreativ kallskänka och har ett intresse för att ta eget ansvar och branschens trender? Vi söker en Kallskänka som tillsammans med köksmästare och 3 kockar vill vara med och vidare utveckla vårt Tastorykoncept! Som Kallskänka kommer ditt arbete vara varierande du arbetar nära varmköket och levererar dagligen till vårt Café, konferens och cateringverksamhet, menyplanering tillsammans med restaurangens köksmästare, lager- och råvaruhantering samt inventering och egenkontroll. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid under dagtid, kvällar kan förkomma. Tillträde 1 februari.
Varför ska du välja Fazer?
Rollen som Kallskänka ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka och driva förbättringar framåt. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse. Som anställd på Fazer får du även möjlighet till vidare utveckling inom Fazerkoncernen.
Vad bidrar du med till teamet?
Du har examen från restaurangskola eller likvärdig utbildning samt minst tre års yrkesvana från både café-, catering - klassiskmatlagning. Du har kunskap kökshygien och allergener samt ett strukturerat och noggrant arbetssätt. För att vara lämplig för rollen som Kallskänka behärskar du svenska språket i tal och skrift.
Som person är du kreativ och flexibel med god samarbetsförmåga. Du arbetar med en hög servicekänsla och har förmågan att ta egna initiativ med en god organisationsförmåga. För att trivas i rollen som Kallskänka är det viktigt att du är stresstålig.
Om Tastory
Tanken bakom Tastorys koncept är helt enkelt att servera oemotståndligt god mat i en trivsam atmosfär, oavsett tillfälle: frukost, jobblunch, fikapaus, arbetsmöte eller ”eftermiddagschill” (för mer info besök www.tastory.se ). Vi är ett team som värdesätter mångfald, samarbete och ha kul på jobbet. Vi serverar ca 420 luncher per dag, har café, catering och konferensverksamhet.
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Eva-Lena Gartner, eva-lena.gartner@fazer.com eller tel: 0703-555 631. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-12-07.
Bli en del av oss på Fazer och en i Tastory-teamet för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!