OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Skansen är en hotell, spa, konferens och restauranganläggning med 79 rum, flera konferenslokaler varav den största kan ta emot ca 250 gäster. Vi har en spa avdelning med 6 behandlingsrum samt relaxavdelning. I våra matsalar och festvåning kan vi ta emot ca 650 sittande matgäster samtidigt. Hotel Skansen är i ständig utveckling - vi vill mer!
"Med familjär känsla vill vi vara en oas för upplevelser och välbefinnande"
Vi vill att du är flexibel, trivs med att jobba i högt tempo samt är en lagspelare. Du kommer att jobba självständigt och i team.
I arbetet ingår förberedelser av salladsbuffé, förrätter, efterrätter mm.
Du ska kunna organisera och leverera beställningar till kollegorna som jobbar i servisen.
Tjänsten innebär dag/kväll och helgarbete.
Här på Skansen är vi är ett härligt team som har roligt på jobbet!
Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Platschef Fredrik Norén
0485-30530
Köksmästare Tobbe Magnusson Ohlin
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-305 30
Hotelldirektör Fredrik Norén
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Hotellchef Sofia Kahnt
0485-30530
Ägare/VD Fredrik Norén
0485-30530
Spachef Olivia Jonsson
0485-305 30