Kallskänka/kock

Kallskänka/kock

Arbetsbeskrivning

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.



Arbetsplatsbeskrivning
"Vi vet vad vi kan, vart vi är på väg och hur vi tar oss dit - Tillsammans tar vi nästa steg.

"
Hökarängsskolan omfattar årskurserna 1-9 och förskoleklass samt fritidshem, fritidsklubb och grundsärskola. Verksamheten omfattar cirka 630 elever och 130 personal.

Hökarängsskolan ska vara en skola för var och en och för alla: Varje elev ska vara i goda lärprocesser, trivas och må bra här och nu och lämna skolan med goda resultat och väl rustad för framtiden. Personalen ska vara engagerad och ha höga förväntningar på varandra, sig själva och eleverna. Eleverna ska vara engagerade, delaktiga och ansvarstagande.

Hökarängsskolan är nyrenoverad med rymligt nybyggt kök med härligt ljusinsläpp och en ny matsal.

Arbetsbeskrivning
Hökarängsskolan söker en engagerad kallskänka/kock. Vi vill att du antar utmaningen och är en del i arbetet med att göra vår skolmåltid till en lunchrestaurang som eleverna uppskattar och är stolta över. Du kommer arbeta i team med vår kökschef och specialkostkock där du är ansvarig för och utvecklar vår fina salladsbuffé, vårt mellanmål samt vår frukost. Du kommer även ansvara för brödbak och vid behov laga mat och specialkost. Du är mycket intresserad av, och kunnig i, att laga goda och näringsriktiga grönsaker och sallader anpassade efter säsong och meny samt elevernas önskemål.

Du vill vara en drivande kraft i utvecklingen av vår skolmåltid. Vi arbetar för att öka andelen ekologiska produkter och även öka medvetenheten kring klimatsmart mat samt minska matsvinnet. Du kommer att arbeta tillsammans med vårt köksteam som förutom dig består av två kockar och tre köksbiträden.

Arbetstiden är dagtid ca 07.00-15.00. God kontakt med pedagogisk personal och elever ser vi som centralt för alla delar av skolverksamheten.

Kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad kock med inriktning kallskänka eller motsvarande erfarenhet, som gör god och varierad sallad och även behärskar varmköket. Du har flera års erfarenhet av storkök/restaurang. Det är också ett krav att du har mycket goda kunskaper inom näringslära, kan livsmedelslagen och kan genomföra egenkontroll. Du behöver också kunna arbeta inom givna budgetramar.
1-2 års erfarenhet av storkök/restaurang är ett krav. 3-4 års erfarenhet av storkök/restaurang är önskvärt.

Datavana behövs


Du har mycket god förmåga att arbeta i grupp och har en positiv attityd. Du har en bra överblick och ser vad som behöver göras och hjälper till där det behövs. Du är serviceinriktad, flexibel, behärskar svenska språket i tal och skrift och har förmågan att entusiasmera och vara med och driva utvecklingsarbete och ta egna initiativ. Vid tillsättning kommer vi att ta hänsyn till personlig lämplighet. Provanställning kan komma att tillämpas.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024