OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hestraviken är ett naturkönt beläget familjeägt hotell vid Isaberg i Hestra. Hotellet har 35 dubbelrum, 5 sviter, 6 konferenslokaler, en restaurang med 150 platser och ett erkänt kök. För rekreation finns relax med bastu och spa, pool, kanoter, båtar, cyklar m.m. Vi är 26 medarbetare och omsätter ca 27 miljoner. Våra gäster är både affärsgäster, konferensgäster och fritidsgäster varav ca 40% är utländska gäster. Vi ingår i Countryside Hotels och Svenska Möten.
Restaurangen är både Krav- och Svanenmärkt samt är rekommenderad av White Guide som en av Smålands bästa. Du har minst tre års erfarenhet från restaurangkök eller liknande och är genuint intresserad av matlagning. Att Du trivs med teamarbete och bidrar positivt i gruppen är viktigt, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är en noggrann och ansvarsfull person som är van att arbeta i ett högt tempo. Med hjälp av ditt öga för detaljer ser du ständigt möjligheter till utveckling och förbättring. I rollen som kallskänka/kock arbetar du vårt kök både självständigt och tillsammans med andra i vårt köksteam. Uppgifterna består av beredning och tillagning av förrätter, varmrätter, desserter, buffér, bakverk m.m. Allt från husmanskost till á la carte och festmiddagar. För rätt person erbjuder vi ett stimulerade och utvecklade arbete i ett erkänt kök där moderna matupplevelser alltid står i centrum.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Malin Tallbäck
0370-336800
Kökschef Joakim Tallbäck
0370-336802
Kökschef Malin Tallbäck
0370-336800
Restaurangansvarig Katarina Gunnarsson
0370-336800
Restaurangansvarig Jörg Forsgren
0370-336802
Hotellchef Annelie Carlsson
0370-336800
Ansvarig hotelldel Annelie Carlsson
0370-336800
0738286800
Restaurangansvarig Katarina Gunnarsson
0370-336801