Kallskänka/kock sökes till Smådalarö Gård Hotell & Spa

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Skärgårdspärlan Smådalarö Gård Hotell & Spa tillhör familjeägda Sabis och är med sina 10 000 kvm ett av Sveriges största spahotell. Smådalarö Gård Hotell & Spa är en ny året-runt destination med 118 hotellrum, restauranger, padelbanor, golfbana, konferens- och eventlokaler samt 2000 kvm spa och wellness och med visionen att skapa Sveriges ledande destination för aktivitet och avkoppling!

Om rollen
Nu söker vi kundproffs till köket som brinner för utsökt mat- och dryck och som vill ge våra gäster en smakupplevelse utöver det vanliga! Vi söker dig som vill jobba som kallskänka/kock och som tycker kvalitet och utveckling är en självklarhet. Du gillar att samarbeta och ser till såväl dina kollegors som gästernas behov. Du är också med och bidrar till en helhetsupplevelse i köket och håller därför rent och snyggt omkring dig. Tjänsten är en heltidstjänst med varierande arbetstider under vardagar, kvällar och helger.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som kock/kallskänka samt har jobbat med egenkontroller, miljö och hälsa. Som person är du social, flexibel och brinner för service och mötet med människor! Du trivs i en miljö där det är mycket att göra och har en positiv inställning. Du är nyfiken och lyhörd för gästernas behov tillsammans med en ödmjuk framtoning. Dessutom ser vi att du tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och samarbetar med ditt team för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster! Vi i teamet på Smådalarö Gård arbetar tätt över gränserna och du kan få hjälpa till på andra avdelningar om det behövs.

Vi erbjuder dej

• En fantastisk arbetsplats i Stockholm vackraste skärgårdsmiljö på vår helt nyöppnade hotelldestination
• Utmanande matlagning med riktigt bra råvaror -vi bakar allt från grunden, eldar i vårt rökeri, skördar örter i köksträdgården och plockar frukt och bär bakom husknuten.
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Ansökan
Lön och tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kökschef Pontus Wellén på pontus.wellen@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.smadalarogard.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 juli 2021
  • Ansök senast: 8 augusti 2021

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024