Kallskänka/kock sökes till Smådalarö Gård Hotell & Spa

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Är du redo för nya utmaningar och vill jobba på ett av Sveriges största destinationer? Då har vi jobbet för dej! Smådalarö Gård Hotell & Spa tillhör familjeägda Sabis och ligger i Stockholms vackraste skärgårdsmiljö ca 40 min med bil från Stockholms innerstad. Smådalarö Gård Hotell & Spa är en ny året-runt destination med 118 hotellrum, restauranger, padelbanor, golfbana, konferens- och eventlokaler samt 2000 kvm spa och wellness och med visionen att skapa Sveriges ledande destination för aktivitet och avkoppling!

Om rollen
Nu söker vi kundproffs som brinner för utsökt mat- och dryck och som vill ge våra gäster en smakupplevelse utöver det vanliga! Vi söker dig som vill jobba som kallskänka/kock och som tycker kvalitet och utveckling är en självklarhet. Du gillar att samarbeta och ser till såväl dina kollegors som gästernas behov. Vi i teamet på Smådalarö Gård arbetar tätt över gränserna och du kan få hjälpa till på andra avdelningar om det behövs.

Din profil
Krav för tjänsten:

• Du har dokumenterad tidigare erfarenhet som kock/kallskänka
• Du är utbildad kock/kallskänka
• Du har jobbat med egenkontroller, miljö och hälsa.
• Körkort och tillgång till bil

Som person ser vi att du är:

• Social, flexibel och trivs i en miljö där det är mycket att göra
• Lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
• Nyfiken och lyhörd för gästernas behov tillsammans med en ödmjuk framtoning
• Engagerad och gillar att samarbetar med dina kollegor för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster!

Vi erbjuder dej

• En fantastisk arbetsplats i Stockholm vackraste skärgårdsmiljö på en av Sveriges största hotelldestinationer.
• Utmanande matlagning med riktigt bra råvaror - vi bakar allt från grunden, eldar i vårt rökeri, skördar örter i köksträdgården och plockar frukt och bär bakom husknuten.
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra.
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Tjänsten är en heltidstjänst med varierande arbetstider under vardagar, kvällar och helger. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tf F&B Manager Åse Sinnby på ase.sinnby@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.smadalarogard.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 oktober 2021
  • Ansök senast: 30 oktober 2021

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024