Kallskänka/Kock till Restaurang X:et på Örebro Universitet

Kallskänka/Kock till Restaurang X:et på Örebro Universitet

Arbetsbeskrivning

Kallskänka till Restaurang x:et på Örebro Universitet
Tillsvidare, heltid 100%

Under början av 2023 påbörjar vi ett spännande samarbete med Örebro Universitet och öppna upp en helt ny restaurang. Vi söker nu drivna och engagerade medarbetare som vill vara en del av vårt team och utgöra vår kärntrupp av anställda inför öppningen. Matkonceptet i restaurangen kommer att vara näringsrika och inspirerande måltider laddade med energi och smak. Följ med på vår resa tillsammans med Örebro Universitet

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kallskänka som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Som kallskänka arbetar du tillsammans med vårt varmkök men du ansvarar för det kalla köket. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och attraktiva kalla rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Vår ambition är att anställa utefter årsarbetstid, vilket innebär en mer flexibel anställningsform under lågsäsong.

Om restaurang X:et

Compass Group har blivit utvald leverantör för Örebro Universitets helt nya restaurang i Örebro och vi befinner oss nu i processen om att ta fram ett nytt koncept och nya lokaler som ska matcha just deras behov. Hos oss får du arbeta i ett proffsigt nytt kök med mycket dagsljus och bra utrustning.

Vi kommer att erbjuda ett komplett hela-dagen-utbud och vill vara en naturlig mötesplats för studenter, professorer men även externa gäster. Vårt erbjudande bygger på variation för dagens alla måltider och stunder.

Lunchbuffén är uppdukad med nyttiga tillagade sallader i fokus och den kompletteras med vegetariskt, eller animaliskt protein. Vi följer gärna trender, är lyhörda och tillmötesgående för olika önskemål och utvecklingsmöjligheter. Recepten är framtagna av vårt kulinariska team. Vi har även förmånen att en dag i veckan ha öppet längre än ordinäre öppettider för att bedriva barverksamhet. Vi och Örebro Universitet brinner för hållbarhet och arbetar självklart med säsongsbaserade råvaror, som är närproducerade och hållbara.

Arbetstiden är i huvudsak mån-fre kl. 07,00-16 och en dag i veckan 07,00-21.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Varaktighet: Tillsvidareanställning.
Restaurangen kommer att öppna i början av 2023, startdatum enligt överenskommelse.

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Kontaktpersoner på detta företaget

Roger Stålhandske
+46 704 -61 75 60
Daniel Billefjord

Marlene Sjögren

Jeanette Lantz

Caroline Valjemyr
+46 704-617585
Maria von Krusenstierna
+46 013-281070, +46 0704617507
Therese Andersson
+46 042-288151
Helena Henriksson
+46 704617528
Jennie Åkerlund

Lasse `Kock`Eriksson
+46 063-199183, +46 070-6849045

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Compass Group AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 mars 2023
  • Ansök senast: 31 maj 2023

Besöksadress

Isafjordsgatan 22
None

Postadress

Box 1222
Kista, 16428

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024