Kallskänka/Konditor

Kallskänka/Konditor

Arbetsbeskrivning

Du är utbildad kallskänka/konditor med ett glatt humör. Du blir en del av ett mångsidigt team och gillar när det är mycket att göra. Vi arbetar efter säsong och gästantalet varierar mellan 100 och 1500 beroende på årstid. Arbetstiden kommer att vara fördelad mellan Farmor Idas Bistro och Café Emil med varierande arbetsuppgifter. I bistron skapar du bland annat vår salladsbuffé och förbereder grönsaker och såser till vår a la carte för att på cafét ta hand om våra gäster, baka och göra mackor. Arbetstiderna varierar och du arbetar 08-16 vissa dagar och 11-19 andra med schemaläggning varannan helg.
Är du vår nya kollega, hör av dig på en gång!

Oscar Bäcklund / Restaurangchef
Marita Dahlgren / Biträdande Restaurangchef - Personalansvarig

Tjänsten är heltid och tillträdes den 1 september
Intervjuer sker löpande.
Lön enligt avtal
Har du frågor, kontakta oss på 040-429633.
Ansökan skickas till cafe@vellingeblomman.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Vellingeblomman VELLINGE
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 augusti 2021
  • Ansök senast: 20 augusti 2021

Besöksadress

FALSTERBOVÄGEN 177-9
VELLINGE

Postadress

FALSTERBOVÄGEN 177-9
VELLINGE, 23591

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024