OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mässrestauranger AB är ett familjeägt företag som på uppdrag av Stockholmsmässan bedrivit restaurangverksamhet vid mässor och andra evenemang sedan starten 1970.Mässrestauranger driver tolv permanenta restauranger samt ett flertal tillfälliga restauranger både i och utanförmässhallarna.Vi har en stor beställningsverksamhet och kapaciteten att arrangera skräddarsydda evenemang, kongresser, banketter och fester för flera tusen gäster.Mässrestauranger AB är ett modernt, spännande företag i en internationell miljö.Inför hösten 2010 söker vi dig som är en kvick, kunnig och erfaren kock kallskänka eller köksbiträde.Vill du vara med och skapa Europas bästa mässrestaurangföretag?Tycker du om att arbeta med service i en internationell miljö, möta människor från näroch fjärran och brinner du för att leverera?det lilla extra??Hösten 2010 kommer vi att genomföra många stora och betydelsefulla arrangemang därvi kommer att behöva duktig, lojal och driven personal.Vi söker därför dig som vill varamed och göra denna höst till något alldeles extra.Kockar och kallskänkor Vår verksamhet driver tolv stycken permanenta restauranger under Stockholmsmässanstak.Allt ifrån cafeer och fastfood till moderna a la carte-restauranger.Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererarmat och dryck till konferenslokalerna.Nu söker vi erfarna kockar och kallskänkor till våra produktionskökSom kallskänka ligger tonvikten på att snabbt och effektivt tillverka stora mängdersmörgåsar, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum under hösten.Som kallskänka arbetar du i team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse.Som kock arbetar du i något av våra två kök där du beroende på arrangemang har enviktig roll för matlagningen till våra gäster.Under hösten kommer vi genomföra flertalet större luncher samt banketter, varför vi lägger stor vikt vid din matlagningskonst.Som kock arbetar du i team som tillsammans är viktiga för våra gästers matupplevelse.
Kontaktpersoner på detta företaget
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04