OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder ett arbete i en stor koncern och hos oss får du arbeta med ett glatt & engagerat team. SSP arbetar aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.
Vi söker dig som vill jobba natt i kallköket på Arlanda där vi förbereder och producerar mat till flertalet Restauranger och Caféer på flygplatsen.
Det viktigaste är inte din erfarenhet utan ditt engagemang och vi lär dig arbetsuppgifterna på plats.
Om du trivs i att ta ett stort personligt ansvar så kommer du att trivas i den här rollen. Du strävar ständigt efter att utveckla dig själv och andra. Vidare har du god förmåga att samarbeta och du värdesätter att leverera hög kvalitet och intern service.
Du kan jobba natt både vardagar och helger. Du har möjlighet att ta dig till och från jobbet vid dessa tidpunkter.
Till följd av lagstiftning och säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.
Du har erfarenhet av att arbeta i Team.
SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna goda.
Till följd av lagstiftning krävs att du är minst 18 år samt att du är ostraffad då du kommer att genomgå en registerkontroll av Transportstyrelsen p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.
I din ansökan ska du ange medborgarskap och du ska kunna uppvisa pass som styrker ditt medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
Vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.
Vid frågor kontaktar du Joacim, joacim.carlsson@ssp.se
Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/