Kallskänkor till Coor i Solna*

Kallskänkor till Coor i Solna*

Arbetsbeskrivning

Är du en passionerad och erfaren kallskänka som brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser? Ser du en tjusning i en i att skapa förstklassig matupplevelse för våra lunchgäster? Då ska du söka den här tjänsten!

Coor driver restauranger i egen regi och vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning. Vi söker nu en kallskänka till vår stora kund Karolinska Universitetssjukhuset. Är du vår nya kollega? 

Om rollen
Vi ska nu utöka vårt team med kallskänkor som vill vara med och bidra till en fortsatt utveckling av vår verksamhet hos en av våra kunder i Kista. Här finns en variation i matlagningen och det blir allt från enklare luncher till finare luncher & middagar.

Som kallskänka ansvarar du för kallköket samtidigt som har ett tätt samarbete med övrig kökspersonal samt ansvarig för caféet och catering. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter som innebär att förbereda och tillaga maten så arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten. Du blir en del av ett större team, kommer arbeta tätt ihop med ytterligare en kallskänka och din närmsta chef blir restaurangchefen.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:


• Planera, förbereda och tillaga maten i kallköket till cafét, konferens & catering
• Ansvar för inköp av råvaror och rutinerna kring det
• Ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
• Samarbeta tätt ihop med övrig kökspersonal samt café och catering
• Vara synlig, närvarande och aktiv i verksamheten samt säkerställa att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster
• Vara med och utforma menyn med fokus på säsongens varor
• Delta i utveckling och förbättring av verksamheterna tillsammans med dina kollegor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna. Du kommer vara schemalagd på dagtid mellan kl. 06-15 men visst kvällsjobb och helger kan förekomma.

Vår kandidat
Vi ser att du har en hotell-och restaurangutbildning och har arbetat i minst några år i rollen som kallskänka. Det är en stor fördel om du har arbetat med stora volymer och ett högt tempo samt säsongsanpassat med fokus på hållbarhet. Vidare talar och förstå du svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Din personlighet
Mat är din stora passion och brinner för att skapa samt utveckla nya måltidsupplevelser på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Vi ser att du har en god känsla för det estetiska, är kreativ, prestigelös och har en hög servicekänsla. Vidare ser vi att du är självgående med en hög ansvarskänsla och förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Eftersom vårt team präglas av en stark service och laganda ser vi självklart att du har lätt för att samarbeta och aktivt bidrar till en arbetsplats med god stämning.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivmed att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta rekryterande chef Michaela Signorelli Wallin på michaela.signorelliwallin@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

#tipsaCoor




Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck.

Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181 0730-684058
Coor Service Management

Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Coor Service Management
  • 3 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 27 juni 2022
  • Ansök senast: 15 augusti 2022

Besöksadress

Trångsundsvägen
Kalmar

Postadress

Råsundavägen 12
Stockholm, 17311

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024