Kallskänksansvarig till innovativ och klimatsmart restaurang

Kallskänksansvarig till innovativ och klimatsmart restaurang

Arbetsbeskrivning

I Gärtuna och Snäckviken vid Södertälje har Sodexo ett stort internationellt uppdrag.

Vi har en stor lunchrestaurang med 600-800 dagliga gäster. Dessutom har vi 2 moderna cafeér och 1 DELI. Till samtliga enheter och avdelningar levererar vi dessutom catering och erbjuder samtliga konferenser och möten all den service de behöver.

Till detta uppdrag söker vi nu en ansvarig kallskänka till teamet i köket. Den vi söker skall redan vara trygg i sin yrkesroll, ha minst 6 års erfarenhet från liknande tjänst samt vara en van arbetsledare. 

Som person är du öppensinnad och nyfiken, behandlar andra som du själv vill bli behandlad och tycker om frihet under ansvar, samtidigt som du förstår vikten av rapportering och riktlinjer.

Vi är en modern arbetsplats med fokus på hållbarhet, jämnställdhet och personlig utveckling. Vi levererar en mångsidig produkt med känsla för kvalitet, inspiration och prisvärdhet. Vi är engagerade i vårt miljöarbete och visar detta bland annat genom att co2e märka restaurangens leverans och neautraliserar vårt avtryck genom att investera i projekt med solceller. Läs mer i artiklar som tex http://paper.opoint.com/?id_site=87850&id_article=1610&code=273

Vi tror att du som söker detta är sugen på något nytt, något som utvecklas och där det finns kompetens som som smittar av sig. Ett företag av denna storlek erbjuder även en trygghet utöver det vanliga med förmånliga avtal för alla anställda.

Vi vill ha din ansökan senast 14 feb 2020, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. 

Ansökan kan endast göras via vår hemsida.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 februari 2020
  • Ansök senast: 29 februari 2020

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024