OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sverige har ett modernt kongresscentrum mitt i hjärtat av Stockholm. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 rum, restaurang, bar och gym.
Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre söker nu en Kallskänkschef för ett vikariat som rapporterar till vår Senior Souschef och vår Executive Chef. I köket behöver vi dig som är genuint matintresserad och har en känsla för kvalitet. Är du intresserad av att arbeta på en spännande hotell- & kongressanläggning i en internationell miljö är det här något för dig.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
• Utveckla det kalla köket efter Radisson Blu’s riktlinjer och servicekoncept
• Aktivt arbeta med HACCP och egenkontroll
• Säkerställa att råvarorna uppfyller rätt kvalitetskrav
• Följa upp och säkerställa prognos, inköp och vara behjälplig vid kalkylering
• Leda, inspirera och utveckla personal
• Personalplanering i form av schemaläggning, bemanning och rekrytering
DIN PROFIL
Vi söker en entusiastisk och positiv Kallskänkschef med gedigen bakgrund och med erfarenhet av samtliga arbetsuppgifter i kallskänken. Du har känsla för hög kvalitet vad gäller produkt och service. Kandidaten har ett köksekonomiskt tänkande och kunnande. Du bör ha minst 7 års erfarenhet av liknade arbete. Du är kunnig, kreativ och självgående samt van att arbeta i ett högt tempo med gästen i fokus. Du bör även ha ledaregenskaper och vara beredd på att leda ett nytt team i köket. Vi ser att kandidaten är lösningsorienterad och en teamspelare med god samarbetsförmåga.
VI ERBJUDER
• Ett utmanande arbete inom hotell & kongress
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
• Anställningen är ett vikariat 18 månader, heltid med oregelbundna arbetstider
• Tillträde enligt överenskommelse
För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm Ansökan tas endast emot via Recruto senast 7/2 2017. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Pontus Wellén, Executive Chef, 08-5050 6441. Facklig representant, Jimmy Bergvall, 08-5050 0000
Kontaktpersoner på detta företaget
Benoît Garcia
08-5050 6430
Maria Agashina
08-5050 6311
Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front Office Mgr Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front office Manager Jeppe Joergensen
08-50506000
Erika Karlsson
M&E Operations Manager Malin Johnsson
08-5050 6721
Executive Chef Benoît Garcia
08-5050 6430
Senior Sous Chef Pontus Wellén
08-50506441
Chief Engineer Tor Ortopan
08-5050 6015