OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Här är jobbet för dig som älskar att jobba med människor, mat och fina råvaror!Hos ossjobbar du med att leda och utvecklakunniga och engagerade medarbetare.Du får dagligen användning av ditt coachande ledarskap och driver kallköket mot högsta möjliga nivå. Vi erbjuder en arbetsplats i en spännande miljö.
Hur ser din arbetsdag ut? Som kallskänkschef på Riche och Teatergrillen kommer du att leda och fördela arbetet i köket med ett tydligt ledarskap och motivera och entusiasmera personalen så att alla jobbar mot samma gemensamma mål. Du kommer att leda ditt team på ca 8 medarbetare under högt tryck när ni laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet.
Vem trivs här? Du har jobbat som på liknande roll eller souschef i minst 4 år och vill fortsätta att utvecklas både i din matlagning och i ditt ledarskap. För att trivas hos oss är du innovativ, glad, utvecklingsorienterad och har ett systematiskt arbetssätt. Vi ser gärna att du har en start kommunikativ förmåga, är resultatorienterad och är trygg och stabil i ditt ledarskap.
I den här rollen ser vi dig som gillar att jobba i ett högt tempo och det faller sig naturligt för dig att leda personal och ta ansvar. Vi har en händelserik miljö där din flexibilitet och känsla för service kommer till användning varje dag. Du är bra på att samarbeta och kan prioritera för gästens bästa.
Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en varierande, flexibel och rolig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner och utvecklingsmöjligheter
Är du intresserad?
Skicka in din ansökan till oss. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Stockholms Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Ulriksdals Värdshus.
I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med
många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Veronica Hällblad
Niclas Lundgren
Veronica Hällblad