OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mässrestauranger AB driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan i Älvsjö med kapacitet att dagligen servera tusentals besökare mat och dryck. Vår affärside är att med stolthet över vår produkt och med god ekonomi förstärka besökarnas positiva upplevelse genom att erbjuda attraktiv mat och dryck och god service. Mässrestauranger AB är ett modernt, spännande familjeföretag mitt i en internationell miljö. Kallskänkschef Entreavdelningen är den näst största avdelningen på Mässrestauranger och består av Restaurang EAT, News Bar och The Garden Restaurant. Enheten ligger vid entretorget på Stockholmsmässan och är ett viktigt ansikte utåt. The Garden är vår nya och moderna a la carte restaurang, restaurang EAT är ett mattorg med grillat, wokat, husmanskost, sallader, soppa mm och News Bar är träffpunkten vid entretorget under mässor och arrangemang. Avdelningen har ett av våra två produktionskök med både kall- och varmkök samt produktion även för andra avdelningar. Vi söker dig som har bred erfarenhet av kallskänksarbete och goda ledaregenskaper. Som person är du flexibel, ansvarsfull och självständig. Du är också en glad person med förmågan att skapa positiva stämningar. Produktionen är varierande beroende på vilket arrangemang vi har, men det är viktigt att du har känslan för kvalitet i alla situationer och är effektiv både när vi har lugna dagar och under de hetaste mässdagar. Vi erbjuder dig ett arbete i föränderlig och ofta internationell miljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Kontaktpersoner på detta företaget
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04