Kallskänska till Food by Coor i Solna

Kallskänska till Food by Coor i Solna

Arbetsbeskrivning

Är du nyfiken, orädd, älskar mat och att leverera service av hög kvalitet? Vill du utvecklas samt bidra till att starta upp vår nya restaurang i Solna? Då ska du söka det här jobbet!

Food by Coor i Solna – en restaurang som erbjuder välbalanserade måltider av genuin och hållbar matglädje. Från frukost på morgonen, lunch eller konferensen under dagen och det behövliga snacket där emellan. Det som förenar våra Food-enheter är god mat gjord på färska ingredienser, en närvarande, personlig service och ett fokuserat hållbarhetsarbete. Allt inramat i en helhetsupplevelse med trivsam miljö - Passion för matupplevelsen helt enkelt. Mat och dryck ska vara en källa till glädje och njutning. Med Food by Coor serverar vi vår matglädje helt skräddarsydd för varje unik gäst. Nu söker vi dig som längtar efter att få bidra till vår helhetsupplevelse med service, kvalité och hållbarhet i fokus.

Mer nyfiken på Food by Coor? Kika in HÄR

Om rollen
Vi söker nu en kallskänka som vill vara med och bidra till en utveckling av vår nya verksamhet och team i Solna. Här finns en variation i matlagningen såsom sallad, smörgåsar och enklare bakning. Som kallskänka ansvarar du för kallköket samtidigt som har ett tätt samarbete med övrig kökspersonal. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter som innebär att förbereda och tillaga maten så arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:


• Planera, förbereda och tillaga maten i kallköket till restaurangen, cafét och catering
• Ansvar för inköp av råvaror och rutinerna kring det
• Ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
• Samarbeta tätt ihop med övrig kökspersonal
• Vara synlig, närvarande och aktiv i verksamheten samt säkerställa att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster
• Delta i utveckling och förbättring av verksamheterna tillsammans med dina kollegor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna, Stockholm och vi tillämpar en provanställning om 6 månader. Du kommer främst att arbeta dagtid mellan kl. 07-16 på vardagar men visst kvällsjobb kan förekomma.

Vår kandidat
Vi ser att du har en utbildning inom hotell och restaurang samt en längre bakgrund inom restaurangbranschen och några års erfarenhet i rollen som kallskänka. Har du dessutom erfarenhet från bageri eller konditori är detta en fördel. Dina främsta arbetsuppgifter kommer dock att vara sedvanliga uppgifter för en kallskänka. Du talar och förstår svenska obehindrat, har goda kunskaper i engelska samt en god datorvana.

Din personlighet
Mat är din stora passion och du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Vi ser att du har en god känsla för det estetiska, är kreativ, prestigelös och har en hög servicekänsla. Vidare ser vi att du är självgående med en hög ansvarskänsla och förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Eftersom vårt team präglas av en stark service och laganda ser vi självklart att du har lätt för att samarbeta och aktivt bidrar till en arbetsplats med god stämning.

Vi erbjuder
Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors nya restaurang. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida. Vid frågor om rollen vänligen kontakta regionchef Michaela Signorelli Wallin på michaela.signorelliwallin@coor.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck.

Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181 0730-684058
Coor Service Management

Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Coor Service Management
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 mars 2022
  • Ansök senast: 23 april 2022

Besöksadress

Trångsundsvägen
Kalmar

Postadress

Råsundavägen 12
Stockholm, 17311

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024