OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
German Döner Kebab är världens första internationella franchisekedja inom kebab.
Döner Kebab är en dynamisk snabbmatskedja som har en helt sund inställning till den traditionella kebaben.
Döner Kebab öppnade sin första restaurang i Berlin 1989 och spenderade nästa årtionden med att förbättra konceptet.
Vår strävan att alltid ge kunden den bästa smakupplevelsen i vår produkt, har idag tagit oss till en kebab med kvalitativa ingredienser som du bara hittar i våra egna Döner Kebab restauranger.
Med vår långa erfarenhet i branschen har vi lyckats skapa våra egna fantastiska såser som vi exklusivt förbereder för bästa möjliga smakupplevelse.
Vi söker dig som brinner för service, är flexibel och tycker om att arbeta i team, samt tar eget ansvar.
Som regel arbetar ett köksbiträde inne i köket, medan ett restaurangbiträde har mer kontakt med kunderna.
Vanliga arbetsuppgifter för ett restaurangbiträde kan till exempel vara att portionera upp mat, att ta emot betalning i kassa, servera gäster och att plocka bort disk från borden. I arbetsuppgifterna ingår också att diska och städa. Det kan ingå att plocka in varor som levereras.
Köksbiträdet plockar fram och förbereder maten innan den tillagas i köket.
Till exempel genom att skölja, skala och hacka grönsaker.
På snabbmatsrestaurangerna handlar arbetet om att tillaga hela måltiden.
Att städa och diska ingår också i arbetsuppgifterna.
Vi på Döner Kebab vill att man lär sig båda delarna, så alla kan hjälpas åt, även så att alla medarbetare får rotation, så man inte fastnar på samma ställe under hela arbetspasset.