OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av god mat som underlättar och spar tid i våra kunders kök.Med starka och
Visionen är att ständigt utvecklas, såväl vad gäller produkter, teknik
som medarbetare, och vi vill vara ett av de ledande familjeföretagen inom livsmedel i Europa.Vi finns i Källby vid
Vänerns södra strand, där vi har en av livsmedelsindustrins
modernaste produktionsanlägningar och sysselsätter ca 1100
personer.
Vårt affärsområde Restaurang & Storkök är i en stark expansiv
fas.För att ytterligare stärka och utveckla vårt erbjudande till
våra kunder söker vi till en nyinrättad befattning en Kategorichef
för Restaurang & Storkök.
Tjänsten
Kategorichefen ansvarar för affärsområdets sortiment.Här ingår ansvar för att kategoriplaner upprättas och att sortimentet utvecklas i linje med affärsområdets sortimentsstrategi.Utveckling av sortimentet sker genom att KC arbetar nära marknaden, fortlöpande konkurrentbevakning samt besöker relevanta mässor.KC upprättar kampanjplaner och initierar andra marknadsaktiviteter.Deltagande vid leverantörsförhandlingar
rörande kampanj- och marknadsbidrag.
KC är ansvarig för prissättningen av sitt sortiment utifrån fastställt
marginalmål för sortimentet.Tjänsten ingår i företagets marknadsråd för Restaurang & Storkök samt i affärsområdets säljledningsgrupp.Affärsområdets produktchefer är organisatoriskt underställda kategorichefen.
Tjänsten är placerad på företagets huvudkontor i Källby.