OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Platsbeskrivning
Vi är ett hantverksbageri med egen butik i hjärtat av Hökarängen. Vi har bakat bullar och godsaker på ren kärlek till både lokala stammisar och långväga gäster sedan mars 2015. Vi är ett litet drivet gäng som älskar det vi gör. Allt vi serverar, från bakverk och frukost till lunchsoppor och grillmackor, är gjorda från grunden av riktigt bra råvaror. Allt bakas i stenugn, såsom surdegsbröd, söta och kavlade degar, tårtor och bitar. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitet och service i toppklass!
Vår försäljning är styrd efter bakverkens säsonger, det vill säga att vi säljer som bäst under semmelsäsongen jan-mars och dagar som kanelbullens dag, inför jul, påsk, mors dag och andra speciella högtider.
Nu söker vi dig som vill jobba Heltid med oss!
Är du den vi söker?
Du har ett par års erfarenhet från branschen.
Du har ett stort intresse för bakverk i toppklass, där kvalitet och hantverk är ledord.
Du har sinne för ordning och reda, är en problemlösare med god planeringsförmåga.
Du känner dig bekväm med att sköta en stor produktion på liten yta och du känner dig trygg i att ta eget ansvar och jobba självständigt.
Som anställd kommer du;
Jobba som både bagare och konditor med ett brett sortiment helt efter säsong.
Tillsammans med dina kollegor, planera produktionen och utveckla sortimentet
Hantera beställningar och leveranser.
Jobba på rullande schema med övervägande tidiga morgnar. Samt rullande schema varannan helg.
Hoppa in i butiken och hjälpa kunder.
Vara en glad lagspelare i vårt team
Vi letar efter dig som är öppensinnad och känner motivation och glädje inför en händelserik framtid tillsammans med oss.
Omfattning/ varaktighet och tillträde:
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag utgång. Ansök därför redan idag!
Ansökan
Maila din ansökan med CV & Personligt Brev till jobba@konditornochbagarn.se
Kontaktperson
Susanne Ericson
Varmt välkommen med din ansökan!