OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu öppnar vi en ny restaurang i Gamla stan i Stockholm. Vi anställer därför ett helt nytt team som kommer jobba med oss från starten av restaurangen. Är du den rätte som kan passa in och leda vårt nya team?
TGI Fridays är en del av en internationell restaurangkedja som ursprungligen kommer från Manhattan N.Y. Genom franchising har kedjan sedan spritt sig och finns nu representerad på alla kontinenter.
I Sverige driver franchiseföretaget American Bistro Sweden AB restaurangerna.
Vare sig du är en restaurangmedarbetare eller chef, kommer du att inspirera våra gäster att överträffa deras förväntningar. Du kommer att motivera dina kollegor till positivitet och energi, och skapa en rolig och livlig atmosfär i restaurangen. Du måste främja ett gott samarbete i teamet. Dessutom kommer du utföra dina arbetsuppgifter i enlighet med konceptets normer och filosofier, och följa företagets värderingar.
Tjänsten innebär att jobba ca 80% i driften, alltså i köket tillsammans med de andra kockarna. Där ser man till att allt är i sin ordning så som matsäkerhet, recept och utbildning utav personal.
Tjänsten innebär att man dagligen kontrollerar att köksredskap, temperatur på kylar och faciliteter håller kvalité.
Du har ett gott samarbete med managerteamet och coachar dem i hur de ska hantera olika situationer som innefattar köket.
Du har ett nära samarbete med Restaurangchefen och Platschefen och diskuterar dagligen driftens olika områden.
Ca 20% av tjänsten innefattar administrativt arbete, så som schemaläggning, rekrytering, beställningar, inventering och dokumentation gällande matsäkerhet.
Vi utbildar internt men nedan kan du se vad som krävs av dig som person.
Vi söker en person som besitter långvarig erfarenhet av att jobba i kök, helst liknande restaurang med koncept och tydliga recept.
Vi söker någon som har erfarenhet och besitter stor kunskap av att leda och coacha människor.
En person som kan jobba efter direktiv och riktlinjer men som även kan ta egna beslut och initiativ som leder till ständig förbättring för företaget och medarbetarna.
Som sökande ska du vara en naturlig ledare och ständigt sträva efter att utvecklas och lära dig nya saker.
Du får gärna vara viljestark, energifull och ha ett öga för detaljer.
Du ska vara positiv och coachande mot personalen runt dig.
Noggrann och alltid se till att recept, renlighet och mat säkerheten följs enligt alla regler.
Vill du vara en i vårt topteam som bygger upp en helt ny restaurang från grunden i ett av Stockholms turisttätaste stråk? Sök idag!
Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.
Tjänsten startar omgående eller vid överenskommelse.