OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Landvetter Airport Hotel är ett fyrstjärnigt fullservicehotell med hög personlig service och standard. Hotellet består av 187 rum och 12 konferens och mötesrum. Restaurangen har 250 platser.
Vå restaurang är välbesökt och välrenommerad, vi jobbar utefter vad säsongen har att erbjuda och använder oss enbart av råvaror med hög kvalitet. Vår restaurang är en viktig del av hotellbesöket och vi få kontinuerligt fantastisk feedback för vår mat. Är din passion att arbeta med kvalitetsråvor från närområdet ? Brinner du för att skapa unika matupplevelser?
Då kan du vara den vi söker till vårt team på Landvetter Airport Hotel
Hos oss har du möjlighet att utvecklas och vara med och utveckla vår meny.
Du ska vara noggrann, initiativtagande, ha ansvarskänsla samt ha ekonomiskt sinne.
Vi ser att du har en dokumenterad köksutbildning och minst 3 års praktisk erfarenhet av à la carte verksamhet. Du jobbar som á la carte kock i vår restaurang under kvällstid
Vi jobbar med närproducerade råvoror av högsta kvalitet och lagar all mat från grunden.
Vi arbetar utefter säsong och varierar menyn därefter.
Vi sätter kvalitet i fokus.
Vänta inte med din ansökan, vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Kontaktpersoner på detta företaget
Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031 -97 75 90
Hotellchef Annelie Bärve
031977577
Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031-97 75 90
Hotellchef Annelie Bärve
Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031 -97 75 90
F&B manager Jessica Samuelson
031-977590
Hotellchef Annelie Bärve
Annelie Bärve
Oscar Bernhardsson
0705977553
Restaurangchef Andreas Granhage
031-977590