OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi behöver fler medarbetare i köket. Landvetter Airport Hotel är ett fyrstjärnigt fullservicehotell med hög personlig service och standard. Hotellet består av 134 rum och 12 konferens och mötesrum. Restaurangen har 250 platser. De gäster som besöker restaurangen är till en stor del utländska och svenska affärsresenärer, samt familjer. Vår filosofi är att laga all mat från grunden med närproducerade råvaror.
Vi söker en kock med ett brinnande intresse för mat med stor fokusering på kvalité och service! Förutom att vara delaktig i kökets olika stationer ska du ha ett stort intresse av att baka. Vår filosofi är att laga all mat från grunden med närproducerade råvaror. Du ska vara noggrann, initiativtagande, ha ansvarskänsla samt ha ekonomiskt sinne. Flexibilitet är viktigt, du ska kunna jobba dagar som kvällar och helger. Vi ser att du har en dokumenterad köksutbildning och minst 3 års praktisk erfarenhet av à la carte verksamhet.
Tjänsten är fulltid och schemalagd. Anställningsformen är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Individuell lön. Kollektivavtal finns.
Har du frågor så hör av dig till Jessica Samuelsson på 031- 97 75 90
Är du intresserad av tjänsten, skicka ett e-mail med personligt brev, Cv och bild på dig själv.
Märkt mailet med ?kock?.
Vi vill ha din ansökning senast den 1 december, ansökningarna behandlas löpande.
Endast fullständiga ansökningar behandlas.
Landvetter Airport Hotel
Att; Jessica Samuelson
Box 2103
438 13 Landvetter
Kontaktpersoner på detta företaget
Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031 -97 75 90
Hotellchef Annelie Bärve
031977577
Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031-97 75 90
Hotellchef Annelie Bärve
Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031 -97 75 90
F&B manager Jessica Samuelson
031-977590
Hotellchef Annelie Bärve
Annelie Bärve
Oscar Bernhardsson
0705977553
Restaurangchef Andreas Granhage
031-977590